Telefon : 07 2346 2346
Facebook: http://fb.com/AsociatiaFamilyHelpAndCare
E-mail: asociatiafamilyhelpandcare@yahoo.com
Website: http://asociatiafamilyhelpandcare.eu


Ne puteti sprijini in activitatea noastra…

Pentru donatii in bani:

Banca Romana de Dezvoltare     IBAN RO37BRDE240SV81932212400

Pentru alte forme de donatii (jocuri si jucarii, carti, rechizite, imbracaminte, incaltaminte, etc.) ne puteti contacta la  07-2346.2346. Putem colecta direct de la domiciliul dvs. 

VA MULTUMIM ANTICIPAT pentru amabilitate.

Persoanele care solicita donatii sunt rugate sa ne contacteze pentru completarea unor formulare. Nu este suficient sa ne lasati adresa dvs., nu trimitem colete fara sa analizam situatia dvs. reala. Va multumim.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

In conformitate cu Regulamentul UE nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE, ASOCIATIA FAMILY HELP AND CARE are obligatia de a administra în conditii de siguranța si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectării datelor: activitati pentru creșterea incluziunii sociale, organizarea si desfășurarea de activitati ce contribuie la pregatirea, formarea si dezvoltarea continua din punct de vedere psiho-emotional, cognitiv, social si educațional a copiilor si adulților.

Sunteti obligat(a) sa furnizați datele cu caracter personal, acestea fiind necesare pentru participarea la activitatile organizate.

Refuzul determina excluderea dumneavoastră dintre beneficiarii activităților organizate de Asociatie.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai Organismelor finanțatoare si autoritatilor publice abilitate.

Beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitați stergerea datelor*).

*) Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la ASOCIATIA FAMILY HELP AND CARE.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate. Daca datele despre dumneavoastră sunt incorecte, partial sau în totalitate, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil pentru a face corecturile de rigoare.

 

Semnatura