beneficiarilor Asociatiei Family Help and Care

In aceasta perioada este important sa fim corect informati despre noul Coronavirus si metodele de precautie. De aceea, pregatim si luam in permanenta masuri care sa duca la imbunatatirea calitatii si la controlul riscului de infecție.

Luam toate masurile, pentru ca tu sa fii in siguranta !

Masuri de prevenție a transmiterii coronavirusului in incinta Asociatiei Family Help and Care:

 1. Accesul tuturor persoanelor in incinta Asociatiei Family Help and Care se face doar dupa completarea unei declaratii, pentru prevenirea riscului de infecție cu COVID-19.
 2. Igiena mainilor este regula pe care o respectam cu maxima strictete.  Cunoastem si aplicam aceasta masura de siguranta primordiala. Asiguram toate conditiile pentru ca nimeni sa nu se abata de la igiena riguroasa a mainilor, de la asigurarea instruirii corecte, precum si asigurarea resurselor necesare.
 3. Măștile și mănușile de protecție sunt obligatorii atât pentru beneficiari cât și pentru terapeuti;
 4. Veți avea dezinfectant la îndemână în incinta;
 5. Mobilierul va fi repoziționat pentru a respecta distanța fizica recomandată;
 6. Pentru a putea respecta distanța fizica recomandată numărul de insotitori care intră în incinta va fi limitat la 1;
 7. Asiguram igiena riguroasa a incintei, toate sunt dezinfectate dupa fiecare utilizare. Programul de curatenie si dezinfectie este prestabilit si se respecta cu rigurozitate maxima. Sunt stabilite si cunoscute momentele in care este necesara curatenia si dezinfectia, care sunt solutiile si concentratia lor corecta, care sunt materialele si tehnicile corecte de lucru. Sunt utilizate doar substante dezinfectante care sunt avizate de autoritati.
 8. Asiguram dezinfectia rapida si corecta a spatiilor.
 9. Indrumam telefonic beneficiarii cu simptome, posibil suspecti, catre apelul de urgenta 112, conform procedurilor transmise de autoritati. Ne asiguram, inca de la programare (telefonica, electronica) ca in situatia unui beneficiar cu simptome de infectie respiratorie care poate fi considerat suspect acesta sa fie indrumat direct catre serviciul de urgenta 112, pentru a se evita contactul cu alte persoane, trebuind sa primeasca ingrijirile necesare doar in unitatile sanitare specificate de Ministerul Sanatatii.
 10. Respectam toate indicatiile autoritatilor si pastram legatura cu acestea. Pentru gestionarea corecta a cazurilor si pentru a impiedica raspandirea infectiei ne asiguram ca toate masurile recomandate de acestea vor fi respectate si implementate.
 11. Luam masuri de incurajare atat a personalului, cat si a beneficiarilor sa respecte regulile de igiena respiratorie si igiena mainilor. Personalul si beneficiarii sunt incurajati, de asemenea, sa practice igiena respiratorie (de exemplu, gesturile de protectie necesare in cazul tusei, stranutului, purtarea mastilor in situatia unor simptome de boala respiratorie). Luam masuri pentru informarea personalului si a beneficiarilor, pregatind, oferind si punand la indemana materiale pentru informarea corecta.

Sursa foto: internet

0 comments in blog